szent-istvan-patika-baja-belter
Szent István Patika

Bemutatkozunk

Gyógyszertárunk 1982-ben épült Bajaszentistván lakosságának jobb gyógyszerellátása érdekében. A patika 12/59-es számú állami gyógyszertárként működött egészen 1994-ig. Ekkor a privatizáció után már mint magángyógyszertár a Szent István gyógyszertár nevet kapta. A patika közvetlenül az 51-es főút mellett ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vásárlóit. 2012.-2013. évben több lépcsőben felújítás történt, melynek keretében megújultak az utcai portál nyílászárói, az épület burkolata, esővíz elvezető rendszere, patika gyógyszerkészítő laboratóriuma valamint korszerűsítésre került az ügyféltérnek (officinának) a bútorzata is. A számítógépes rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a bankkártyás és egészségpénztári kártyás fizetési  lehetőség  biztosított még az ügyeleti szolgálat idején is.

A klimatizált raktárakban télen-nyáron megfelelő hőmérséklet garantálja a gyógyszerek minőségét. A beruházás elvárt célja volt, hogy a várakozási idő csökkenjen, valamint az, hogy a betegeink magasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas gyógyszerellátásban részesülhessenek. A nyitvatartási idő a lakosság igényeihez igazodva hétköznap reggel 8:00-tól este 18:00-ig, szombatonként délelőtt 8.00 órától 12.00 óráig tart.

Tevékenységünk középpontjában a betegeinkkel való személyes konzultáció áll.  Gyógyszertárunkban a megelőző szemlélet jegyében, terápiás és életmódi Tanácsadásokkal támogatjuk a folyamatban lévő gyógyszeres kezelést. Számos szakkönyv, betegtájékoztató kiadvány, önellenőrzésre alkalmas gyógyászati eszköz, diagnosztikus teszt áll betegeink rendelkezésére. Erősítjük az egészségtudatos életvitelt. Szakirodalmi kiadványokkal és ingyenes tanácsadással segítjük a téma iránt érdeklődőket. Szakemberink elhivatottságát a visszatérő betegek bizalma erősíti. Számíthatnak tudásukra a betegségmegelőzés, és a terápiás kérdések megoldása terén is.